Gezond bruin in 5 minuten

  •   keer gelezen   Zakelijk
BOXMEER - Niet alleen voor een trendy kapsel is Beauty Revolution in Boxmeer het juiste adres: wie binnen no time een lekker bruin kleurtje wil kan ook bij de kapsalon aan de Steenstraat terecht.

Sinds kort beschikt eigenaresse Mutlu Evers-Polat over het SunFX Sunless Tanning-systeem. Bruiningspray is de laatste jaren steeds populairder geworden. Want iedereen wil wel een mooie bruine kleur, maar we zijn ons ook bewust van de gevaren die zon of zonnebank opleveren zoals pigmentatie, vroegtijdige veroudering en huidkankers. Vaak werken bruiningsmethoden door middel van cabines, Mutlu heeft voor de laatste technologie op dit gebied gekozen: de spray. “Ik spuit gericht op het lichaam waardoor de bruiningsvloeistof verneveld op de huid terecht komt. Dat geeft een mooie en egale bruine teint zonder witte vlekken”, zegt Mutlu. Niet voor niets luidt het motto ‘A perfect natural tan in 5 minutes’. Er zijn drie tinten: lichtbruin voor de blanke huid, bruin voor de gemiddelde huid en donker voor de reeds gebruinde huid.
Beauty Revolution heeft een speciale probeeractie: voor 25 euro kan iedereen een volledige lichaamsbehandeling van het SunFX Sunless-systeem ondergaan. Voor meer informatie: www.beautyrevolution.nl.

[image=142825]
Meer berichten