Nieuwe Vespa bij Van de Burg

  •   keer gelezen   Zakelijk
EINDHOVEN – De Vespa LX is nu bij Van de Burg Tweewielers in Eindhoven ook leverbaar in een 25 kilometer per uur ‘snoruitvoering’. Volgens eigenaar Marco van de Burg wordt door de komst van deze Vespa LX 25 4T, de populariteit van de Vespa LX nog groter.

[image=140786]

De eerste nieuwe Vespa’s LX 25 4T zijn onlangs bij Van de Burg afgeleverd, waar ze inmiddels klaar staan voor een proefrit. “De betrouwbare motor is nog zuiniger, stiller en schoner en heeft meer koppel gekregen”, vertelt Van de Burg. “Het model is verder ongewijzigd gebleven. Wij denken dat veel van onze trouwe Vesparijders hun keuze laten vallen op deze nieuwste 25 km-uitvoering, mede door de bewezen hoge restwaarde van hun huidige scooter.”
Tegelijk met de komst van de Vespa LX 25 4T introduceert de Vespa-dealer uit Eindhoven ook een speciaal actiemodel van de LX, de ‘Venezia’ genaamd. Deze wordt geleverd in de speciale zandgele ‘Siena’ kleur, een klassieke keuze van Vespa voor speciale modellen. De kunststof binnendelen van de scooter zijn in kleur meegespoten en een luxe verchroomde spatbordbeugel en voorklapdrager zijn als extra gemonteerd. De gelimiteerde versie is bij Van de Burg leverbaar voor €2999,-. De vanafprijs van de normale Vepa LX 25 4T bedraagt overigens €2769,-. Van de Burg vervolgt: “Het succes van de Venezia staat nu al vast, want de gehele oplage van 350 exemplaren is inmiddels door de Nederlandse Vespa-dealerorganisatie besteld. Gelukkig hebben wij beslag weten te leggen op enkele exemplaren, exclusief voor de snelle beslissers.”

Van de Burg Tweewielers is gevestigd aan de Bisschop Bekkerslaan 8 in Eindhoven. Kijk voor meer informatie op www.burg-bromfietsen.nl.
Meer berichten