Foto op glas voor Valentijnsdag

  •   keer gelezen   Zakelijk
GENNEP – Op zoek naar een verrassend en een tot de verbeelding sprekend Valentijncadeau? Combi Foto Video Ben in Gennep introduceerde onlangs de foto op glas. “Een originele en glasheldere manier om iemand te verrassen met een mooie foto”, vind en Ben en Trudy Stoutjesdijk.

[image=86590]

De foto op glas is een nieuw fenomeen dat de concurrentie met een afbeelding op canvas goed weerstaat. De effecten zijn verrassend, zeker tegen een lichte achtergrond.
“Je kunt op deze manier ieder gewenste foto op glas of plexiglas met een dikte van 5 millimeter laten plaatsen. Wij kunnen de foto maken maar er kan ook materiaal aangeleverd worden. Desgewenst wordt de foto bewerkt.”, zegt Ben. De fotograaf kan de omgeving rond de hoofdfiguur op de afbeelding wegpoetsen. Het overblijvende beeld wordt op de glasplaat afgedrukt. De keuze bestaat uit glas of plexiglas. De foto kan op formaten van 40 bij 50 tot 70 bij 100 centimeter geplaatst worden. De afbeelding wordt met speciaal bijgeleverd materiaal op circa anderhalve centimeter van de achtergrond geplaatst.
De mogelijkheid tot het afdrukken van de foto op glas is exclusief bij Combi-winkels in Nederland. “Wie interesse heeft kan bij ons komen kijken en informeren. Wij hebben leuke voorbeelden van de foto op glas beschikbaar”, aldus Ben.
Meer berichten