Afbeelding

Computercursussen voor ouderen in Boxmeer e.o.

Zakelijk 83 keer gelezen
BOXMEER | Stichting Welzijn Ouderen gemeente Boxmeer (SWOGB) start in januari 2016 weer met, nieuwe speciaal op ouderen gerichte, cursussen van maximaal één cursist per docent.

De cursussen worden op verschillende plaatsen in de gemeente Boxmeer gegeven. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de beschikbaarheid van docenten zal een cursus starten in Overloon, Vierlingsbeek, Sambeek, Boxmeer, Rijkevoort, Beugen en Oeffelt. Cursisten zullen over data en locatie persoonlijk op de hoogte worden gebracht.

Welke cursussen?
Er zijn beginners- en gevorderdencursussen voor Windows, Word, Excel en speciaal op internet gerichte cursussen. Ook de cursus foto bewerken (met Picasa) geniet veel belangstelling. Ouderen kunnen ook deelnemen aan een cursus 'Gebruik van iPad of Tablet'. Programma's als Skype, Facebook, Twitter, Linkedin et cetera komen er aan bod.
Een cursus bestaat uit acht lessen van één uur. De cursus kost 40,00 euro het cursusboek kost tussen de 15,00 en 20,00 euro. Meer informatie of een inschrijfformulier aanvragen via tel. (0485) 36 23 11 of per e-mail: .

[image=296519]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant