Paasmarkt in Haus Riswick in Kleef.
Paasmarkt in Haus Riswick in Kleef.

Paasmarkt in Haus Riswick in Kleef

  •   keer gelezen   Zakelijk

KLEEF (D) | In Haus Riswick in Kleef wordt op zaterdag 5 en zondag 6 maart alweer de 31ste editie van de Paasmarkt gehouden. De Paasmarkt wordt zowel binnen als buiten gehouden en biedt een grote diversiteit aan stands en activiteiten.

Zo zijn er stands met palmstokken, gebak, paaseieren, -hazen, haan en kippen. Ook paasversieringen en verse specialiteiten van de boerderij en alles om thuis een paassfeer te creëren, komt aan bod in Haus Riswick. Verder is er kunst uit ateliers en werkplaatsen uit de provincie, is er een imker met honing en cosmetische producten. Het overige aanbod bestaat uit voorjaarsbloemen en kruiden, bloembinders en bloemenstands. Tevens is er beide dagen een kinderprogramma en worden rondleiding (om 15.30 uur) gegeven door Haus Riswick.
De inwendige mens wordt op zijn wenken bediend met een Paasmarktcafé (koffie, cake, brood en paasproducten). Er is ook de mogelijkheid om te ontbijten. Aanmelden voor het Boerenontbijt kan via tel. +49 2824 2225.

Informatie
De Paasmarkt bij Haus Riswick (Elsenpaß) in Kleef is op zaterdag 5 en zondag 6 maart van 10.00 tot 18.00 uur. Toegang is 2,00 euro (volwassenen). Kinderen mogen gratis naar binnen.

Meer berichten