De Weijer.
De Weijer.

Middagseminar 'Altijd AAN (het werk?)' in De Weijer

  •   keer gelezen   Zakelijk

BOXMEER | Op donderdag 7 april houdt gerenommeerd en internationaal leiderschapsinstituut FranklinCovey samen met De Weijer in Boxmeer een middagseminar onder de titel: 'Altijd AAN (het werk?)'. Een boeiende middag voor drukke leiders en professionals.

De wereld is namelijk sneller, competitieve en complexer geworden. De smartphone vraagt constant aandacht en het antwoord op de vraag 'Hoe gaat het met je?' wordt negen van de tien keer beantwoord met: 'Druk!'. Het onderscheid tussen werk en privé vervaagt. Dit maakt controle moeilijk en vraagt tegelijkertijd dat producten en diensten 24/7 toegankelijk zijn. Wat betekent dat voor de werkvloer? Komt daarmee de kwaliteit net zo onder druk (druk, druk) te staan? Hoe voorkom je die burn-out en hoe blijven we wél in controle?
Het wordt een interessante middag met inzichten, workshops en tactische tips op het gebied van onderscheidende bedrijfscultuur, jong talent en constructieve productiviteit. Dagvoorzitter is Hiske Gude en bevlogen sprekers zijn Jan Kuipers, Itamar Sharon en Erik Roger. De kosten zijn 75,00 euro, inclusief lunch, dinerbuffet en borrel. Het geheel is donderdag 7 april vanaf 12.30 uur. Info: www.altijdaanhetwerk.nl.

Meer berichten