Lieke Verdijk van Stil Genoegen. (foto: Diana Derks)
Lieke Verdijk van Stil Genoegen. (foto: Diana Derks)

Stil Genoegen in Boxmeer is gerestyled: proef en beleef!

  •   keer gelezen   Zakelijk

BOXMEER | Stil Genoegen is volledig gerestyled; niet alleen qua indeling, maar ook wat het assortiment betreft. Het voorste gedeelte staat volledig in het teken van delicatessen. De woonaccessoires komen achter perfect tot hun recht. De heropening wordt gevierd in het weekend van 18, 19 en 20 maart.

Door Patricia de Ryck

"We mogen ons na deze verbouwing absoluut de grootste delicatessenzaak van de regio noemen. Zo hebben we alle kazen uit de Boerenpracht- en Boer'n Trots-lijn van Beemster. Onze kruiden en pasta's hebben we uitgebreid. In onze notenbar ontdek je een enorme diversiteit aan noten. We hebben zelfs truffels uit Italië", aldus eigenaresse Lieke Verdijk.
De zoetekauw is bij Stil Genoegen sowieso aan het juiste adres. Ze hebben diverse soorten nougat, fudge en alle chocolade van de Choco Company. Ook het aantal soorten thee en koffie is gegroeid. Wat nog meer opvalt is de bierwand. "We verkopen speciaalbiertjes die je in de supermarkt en in de meeste slijterijen niet zult vinden. Delicatessen, geweldig om cadeau te geven en krijgen, maar ook in combinatie met woon- en of keukenaccessoires is het altijd een groot succes. Achter in de zaak hebben we namelijk ook nog een ruim aanbod aan woonaccessoires dat wekelijks wordt bijgevuld."

Wonen
"In het verleden kochten we twee keer per jaar collecties in. Nu trekken we het land in op zoek naar aparte woonaccessoires. Ben je naar iets op zoek, geef het aan ons door. Klanten die een volledig interieuradvies willen, nemen we mee naar onze leverancier in Oss. Daar hebben we alle rust en tijd om de mogelijkheden door te nemen."
Info: Stil Genoegen, Steenstraat 104 a, Boxmeer, tel. (0485) 521628, www.stilgenoegen.nl.

Meer berichten