SBS6 komt zaterdag 26 maart opnames maken voor 'Beestenboel' bij Van Keijsteren.
SBS6 komt zaterdag 26 maart opnames maken voor 'Beestenboel' bij Van Keijsteren.

Opnamen 'Beestengeluk TV' bij Van Keijsteren in Beugen

  •   keer gelezen   Zakelijk

BEUGEN | Op zaterdag 26 maart wordt het een gezellig dierenfeest in Beugen. Piet Hellemans, dierenarts en presentator van het SBS6 tv-programma Beestengeluk, is aanwezig bij Van Keijsteren, Laag Werveld 1 in Beugen.

Van 12.00 tot 17.00 uur houdt Piet een gratis inloopspreekuur voor trotse baasjes en hun huisdieren en geeft hij antwoord op allerhande dierenvragen en problemen. Alle benodigde spullen zijn binnen handbereik, zodat elk baasje met een passend advies naar huis gaat. Heb je geen vragen, maar wel een bijzonder huisdier? Je bent van harte welkom met bijvoorbeeld hamster, hond, poes, paard, schildpad of buidelrat. Er worden tevens opnames gemaakt voor het tv-programma 'Beestengeluk', dat elke zaterdag te zien is op SBS6 om 16.30 uur. Op 9 april wordt het verslag van het dierenfestijn in Beugen uitgezonden.
Naast de opnames voor beestengeluk, is er deze dag nog veel meer te zien en te doen bij Van Keijsteren. Voor kinderen is er een mini-kinderboerderij, een knutselhoek en een springkussen. Van 10.00 tot 15.00 uur is er een Metabo Dumpverkoop met advies van de Metabo specialist. Er is een trimsalon aanwezig waar gratis (honden)nagels geknipt worden en waar u terecht kunt voor advies. Alle meegenomen honden of katten kunnen gratis Frontline Combo pipet toegediend krijgen (tegen vlooien, luizen en teken). Verder zijn er verschillende stands.
Wie dit voorjaar de tuin wil, kan op zaterdag 26 maart gratis een grondtest laten uitvoeren. Neem hiervoor een potje grond mee en leer wat je moet doen aan bekalking en voeding voor een stralend resultaat.

Meer berichten