Rivierschip Rigoletto vaart uit voor tweede SijFa Netwerkcruise

  •   keer gelezen   Zakelijk

MOOK | Rivierschip Rigoletto van rederij Sijbrands-Faassen heeft op maandag 4 april 'de wagen vol geladen' met vrouwelijke ondernemers voor de tweede SijFa Netwerkcruise. Het doel van de reis is netwerk vergroten, kennis delen en een mooie maandag hebben. Aanmelden kan nog tot en met 25 maart.

Initiatiefnemer Marijke Sijbrands- Faassen uit Heumen en medeorganisator Gerie van der Land-Zijderveld uit Plasmolen vertellen er enthousiast over. "Iedere deelnemer krijgt een eigen cabine voor de jas, tas en de plas. Op die manier kunnen zij ervaren hoe relaxt en comfortabel een riviercruise is. Het wordt een leerzame en inspirerende genietdag met lekker eten en drinken. En vanwege het educatieve programma is deze dag fiscaal aftrekbaar. Een leuke club van inspirerende ondernemers uit heel Nederland werkt met ons mee om van 4 april een onvergetelijke topdag te maken. Wij hebben er zin in. Er zijn al genoeg aanmeldingen om de reis door te laten gaan, maar er kunnen er nog meer bij."
Meer informatie en aanmelden voor deze bijzondere netwerkdag op unieke locatie kan via www.sijfacruises.nl. Op die site ook meer informatie over de verdere invulling van de dag. Mensen die van ver komen kunnen ook slapen op de Rigoletto. (En de mensen van dichtbij ook!)

Meer berichten