In de natuur van Weverslo vinden bezoekers en exposanten hun plek.
In de natuur van Weverslo vinden bezoekers en exposanten hun plek.

Ideeëndag Weverslo met open podium, infomarkt en natuurwandeling

  •   keer gelezen   Zakelijk

HEIDE | Op zondag 22 mei staat landgoed Weverslo - in het hart van de Peel tussen Deurne en Venray - weer in het teken van de jaarlijkse Ideeëndag Natuurbegraven. Het thema van deze bijzondere ontmoetingsdag is dit jaar: verkennen en kiezen.

Er komen steeds meer mogelijkheden om een natuurlijke en milieubewuste uitvaart een persoonlijk invulling te geven. Artiesten en kunstenaars, ritueelbegeleiders, fotografen, leveranciers van kisten, urnen en lijkwades, uitvaartverzorgers en andere dienstverleners presenteren er wat zij daar aan kunnen bijdragen. Een open podium met gezellig terras biedt artistieke talenten de kans om zich te presenteren. En speciaal voor de kinderen is er een sprookjesnatuurwandeling over het landgoed met verhalenverteller Frans van de Pas. Hij neemt hen mee op een sprookjesnatuurwandeling over het landgoed. Zo kan iedereen zelf ervaren hoe de sfeer is.
De Ideeëndag is een informele en ongedwongen ontmoeting, die helpt om persoonlijke keuzes beter te maken. De belangstelling voor begraven in de natuur groeit. Enkele tientallen exposanten tonen er welke bijdrage zij kunnen leveren aan een natuurlijke en milieubewuste uitvaart, de voorbereidingen daarop en de nazorg die er bij hoort. De medewerkers van Weverslo geven informatie en leiden bezoekers rond. De Ideeëndag is zondag 22 mei van 11.00 tot 16.00 uur en de toegang is gratis. Bezoekadres: Janslust 11, Heide. Info: www.weverslo.nl en www.facebook.com/Natuurbegraafplaats.

Meer berichten