Speciaal middagje rondneuzen in oude school in Ottersum.
Speciaal middagje rondneuzen in oude school in Ottersum.

Speciaal middagje rondneuzen in oude school in Ottersum

  •   keer gelezen   Zakelijk

OTTERSUM | Sandra van Sandmate en de zusjes van Yo-sis gooien op zondag 29 mei de deuren open voor een speciale middag rondneuzen in de oude school aan Het Stepke 3 in Ottersum.

Iedereen die geïnteresseerd is in het prachtige monumentale pand, waar overigens momenteel ook nog een ruime en lichte ruimte te huur is, en zin heeft om te shoppen bij Sandmate en Yo-sis, of geïnformeerd wil worden over de verschillende culinaire arrangementen die gehouden worden in de oude school, is meer dan welkom. Tevens ruimt Yo-sis op en zijn er allerlei leuke tweede-kansjes te koop voor spotprijsjes.
Yo-sis, is een jing jang van twee zussen (Maartje en Eline Gerritsen), die elkaar op creatief en culinair vlak perfect aanvullen. Alles staat in het teken van hoogwaardige kwaliteit, persoonlijkheid en aandacht. Maartje is hoofdzakelijk illustrator en verkoopt haar producten o.a. bij verschillende conceptstores in Nijmegen en op Het Stepke 3 in Ottersum. Op deze locatie verzorgt Eline als erkent gastronoom-sommelier haar wijnproeverijen, wijncursussen en high winings. Samen staan ze op evenementen en organiseren ze exposities of winkelweekenden. Oude spijkerbroek, afgedankte trui of leren meubelstuk: de vondsten van Sandmate worden in eigen atelier omgetoverd tot bijzondere en eigentijdse mode- en woonaccessoires. Stuk voor stuk unieke, handgemaakte producten. Sandmate is donderdag en vrijdag van 11.00 tot 16.00 uur geopend, andere dagen welkom op afspraak.
De open dag is vrijdag 29 mei van 14.00 tot 19.00 uur aan Het Stepke 3 in Ottersum. Info: www.sandmate.nl of www.facebook.com/yosissen.

Meer berichten