TV Land van Cuijk stopt op tv-kanaal 43 en verhuist naar kanaal 40.
TV Land van Cuijk stopt op tv-kanaal 43 en verhuist naar kanaal 40.

TV Land van Cuijk stopt op tv-kanaal 43 en verhuist naar kanaal 40

  •   keer gelezen   Zakelijk

LAND VAN CUIJK | In aanloop naar de nieuwe Omroep Land van Cuijk stopt TV Land van Cuijk per 1 juni met het uitzenden via Ziggo kanaal 43. Ecce BV, het moederbedrijf van TV Land van Cuijk maakt producties voor de nieuwe Omroep Land van Cuijk. "Door één lokale omroep te vormen, voorkom je dat je elkaar op de centimeter beconcurreert en is er duidelijkheid voor kijker en luisteraar", aldus Gerda van Galen, directeur van TV Land van Cuijk.

In oktober 2014 namen Peter-Paul Kissels en Stella Linders TV Land van Cuijk over van de vorige eigenaar Henk Gijsbertsen."We hebben de zender niet overgenomen om een tv-zender te hebben, maar om in beelden te laten zien hoe mooi deze regio is. Bijzondere mensen, interessante bedrijven en prachtige natuur en cultuur: het Land van Cuijk heeft haar inwoners veel te bieden. Door krachten te bundelen kunnen we met elkaar in de toekomst alleen maar sterker staan", stelt Kissels.

Productiebedrijf
Ecce BV, het moederbedrijf van TV Land van Cuijk, gaat als productiemaatschappij tv-programma's leveren aan Omroep Land van Cuijk. Populaire formats als 'FF Buurten' en 'Oh zit dat Zoo?!' zijn vanaf 1 juni te zien op kanaal 40. Daarnaast wordt WijnplusKoken door de productiemaatschappij in een nieuw jasje gestoken, ook dit programma is op kanaal 40 te zien. 

Meer berichten