Van Schijndel Tegelhandel verhuist naar Vluchtoord 37A in Uden

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | Goed nieuws voor Van Schijndel Tegelhandel. Zij openen op 1 september een gloednieuwe showroom aan Vluchtoord 37A in Uden.

Op dit moment is de zaak gevestigd aan de Oostwijk 11 in Uden, maar op de nieuwe locatie is er dubbel zoveel plaats in de showroom. "Bovendien is het een prachtige locatie", vertelt ondernemer Roland van Schijndel.

Scherpe prijzen
Klanten kunnen in de winkel terecht voor de allerlaatste trends op het gebied van tegels. "Wij hebben rechtstreekse lijnen met de fabrikanten en daarom kunnen wij tegels voor zeer scherpe prijzen leveren", aldus Van Schijndel.

In de showroom worden de tegels gepresenteerd in grote vloervlakken. "Zo kunnen klanten de diversiteit in print en structuur goed beoordelen."

Ervaring
Van Schijndel is zijn carrière begonnen als tegelzetter. "Ik heb heel veel kennis in huis door mijn jarenlange ervaring. Ik heb niet alleen tegels verkocht, maar ik heb ze ook zelf gelegd. Ik weet dus waar ik het over heb."

Tot de bouwvakvakantie zijn klanten van harte welkom op het oude adres, Oostwijk 11. Vanaf 1 september is de nieuwe locatie aan Vluchtoord 37A geopend.

Acties
Voor leuke acties en nieuwtjes over de nieuwe showroom, houd de Facebookpagina van Van Schijndel Tegelhandel in de gaten.

Meer berichten