Restaurant Paradijs heeft een make-over gekregen. (Foto: Ad van de Graaf)
Restaurant Paradijs heeft een make-over gekregen. (Foto: Ad van de Graaf)

Buffetrestaurant Paradijs heeft verbluffende make-over gehad

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | Al elf jaar is het Japans Oosters buffetrestaurant Paradijs een begrip in de regio. Om in de toekomst nog beter op de wensen van de gasten te kunnen inspelen, heeft de zaak een complete restyling gekregen. De naam van het buffet is veranderd van 'Buffet Oriëntaal' naar 'Buffet International'. "Omdat we naast gerechten uit de Oosterse keuken, ook gerechten gaan aanbieden uit andere werelddelen", legt Mang Cheng uit.
De verbouwing begon maandag 20 juni en op zaterdag 2 juli opende het vernieuwde Paradijs de deuren. "De inrichting is nu een stuk moderner. We hebben gewerkt met mooie donkere warme kleurtinten."
Het aanbod is uitgebreid van 50 naar 75 verschillende luxe gerechten. "We wilde altijd al meer producten aanbieden, maar daar hadden we de ruimte niet voor. Dat hebben we nu wel", aldus Cheng. Daarnaast is er een Japanse bakplaat en er komt een barbecue-grill bij gekomen. "Het unieke van het nieuwe buffetrestaurant is dat er meer nadruk gelegd wordt op 'live cooking', zodat gasten ook kunnen zien hoe de gerechten, waaronder sushi, bereid worden", zegt Cheng.
De prijs van het Buffet International is: maandag tot en met vrijdag € 18,- p.p. (kinderen t/m 12 jaar € 10,- p.p). Op zaterdag, zondag en feestdagen € 21,- p.p. (kinderen tot en met 12 jaar € 12,50 p.p.) Kinderen tot en met drie jaar eten gratis mee. In de hele maand juli krijgen gasten 2,50 euro kennismakingskorting. Het Culinaire Buffet International is dagelijks vanaf 17.00 uur geopend. Voor meer informatie kijk op www.paradijsuden.nl of bel naar 0413-266 606. Het restaurant is gevestigd aan de Prior van Milstraat 18 in Uden.

Meer berichten