Klikdrukwerk.nl: uw bertrouwbare partner op het gebied van drukwerk.
Klikdrukwerk.nl: uw bertrouwbare partner op het gebied van drukwerk.

Klikdrukwerk.nl: uw betrouwbare partner op gebied van drukwerk

  •   keer gelezen   Zakelijk

Velen van u kennen uitgeverij Talvi BV als uitgeverij van De Maas Driehoek, Udens Weekblad, Weekblad Regio Oss en Stadskrant Veghel en als een betrouwbare partner op het gebied van communicatie, adverteren en media-advies. Daar komt nu Klikdrukwerk.nl bij, een webshop waar op een snelle en gemakkelijke wijze al uw drukwerk kan worden besteld.

Het aanbod van Klikdrukwerk.nl is zeer uitgebreid. Presentatiemappen, visitekaartjes, posters, spandoeken, maar ook placemats, wenskaarten, banners, displayborden, folders, enveloppen, cadeaubonnen en/of stickers behoren tot de vele mogelijkheden. Klikdrukwerk.nl is er zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

Webshop
Ondernemers kunnen bij onze webshop terecht voor briefpapier, brochure, enveloppen, folders, presentatiemappen en natuurlijk visitekaartjes. En wie zijn of haar activiteiten of evenementen wil promoten, kan ook een beroep doen op Klikdrukwerk.nl met betrekking tot posters, flyers, folders en/of stickers. Kortom, voor alles wat u nodig heeft kunt u bij ons terecht.
Een andere belangrijke tak van Klikdrukwerk.nl zijn de kaarten. Zo kan men terecht voor actie- en wenskaarten, maar ook spaarkaarten, ansichtkaarten en menukaarten kunnen snel en gemakkelijk worden samengesteld en gedrukt.

Aantrekkelijk
Met de bestelmodule van Klikdrukwerk kun je in onze webshop snel, gemakkelijk en tegen aantrekkelijke tarieven drukwerk online bestellen. De productie geschiedt in eigen huis, waardoor producten -indien gewenst- al binnen 24 uur geleverd worden. Geen eigen ontwerp? Geen probleem, want ook op het gebied van design en opmaak neemt Klikdrukwerk.nl klanten graag het werk uit handen. Hetzelfde geldt voor verspreiding van uw folders of flyers. Wat dat betreft heeft u aan Klikdrukwerk.nl aan één adres genoeg!
Klikdrukwerk.nl zorgt ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar jouw drukwerk. Nieuwsgierig geworden naar onze producten? Surf dan snel www.klikdrukwerk.nl en neem een kijkje in onze productcategorieën en bestel door middel van ons gemakkelijke bestelproces. Wie aanvullende vragen heeft, kan natuurlijk bellen met onze klantenservice op tel. 088-1780845 of stuur een e-mail naar: info@klikdrukwerk.nl.

Meer berichten