'Hahebo opent deuren voor publiek'

  •   keer gelezen   Zakelijk

BEUGEN | Hahebo, een van Nederlands grootste opkopers van o.a. faillissementen, voorraden en restpartijen, gooit het aankomende dagen over een andere boeg. De opkoper wil de mensen in de regio een kijkje laten nemen in de diversiteit aan producten die dagelijks door heel Europa en daar buiten worden aangekocht en verhandeld. Mensen krijgen hierbij de kans om zelf in het magazijn ook tegen groothandelsprijzen artikelen aan te schaffen. Het is uitzonderlijk dat iedereen op grote schaal de kans krijgt om een kijkje te nemen in de keuken van het Beugense handelsbedrijf.

Vandaag, morgen en zaterdag 16 juli 2016 is deze grootschalige magazijnverkoop. Tijdens dit evenement worden er meer dan 80.000 artikelen ook rechtstreeks aan consumenten aangeboden met extreem lage prijzen. Mensen vinden er onder andere  iPhones, laptops, automaterialen, woonaccessoires, (kantoor)meubilair, gereedschap, sieraden speelgoed en overige consumentenartikelen! Tevens zal er een horecaplein worden ingericht op het terrein van het bedrijf, en is er vermaak voor de kinderen.
Iedereen is vanaf 10.00 uur van harte welkom, vandaag, vrijdag (tot 21.00 uur) en zaterdag om een kijkje te komen nemen bij Hahebo, Transportcentrum 8 in Beugen.

Meer berichten