Scheidingsbemiddelaar Marco van Nus van 2Divorce.
Scheidingsbemiddelaar Marco van Nus van 2Divorce.

Marco van Nus (2Divorce): 'Bij scheiden komt veel kijken'

  •   keer gelezen   Zakelijk

VENRAY | "Sinds vorig jaar ben ik ook in 'De Maas Driehoek'-regio werkzaam als scheidingsbemiddelaar bij 2Divorce. Een scheiding is niet makkelijk. Mijn doel is om beiden de mogelijkheid te geven om een nieuwe toekomst op te bouwen", aldus Marco van Nus.

2Divorce is een landelijke organisatie op het gebied van scheidingsbemiddeling. Van Nus: "Een scheiding kan op vele manieren verlopen. Wij geloven heilig in een scheiding met begrip en goed onderling overleg. Op die manier heb je zelf in de hand hoe je met elkaar omgaat, tijdens en na de scheiding. Dit is vooral belangrijk als er kinderen zijn."
Bij een scheiding komen er veel zaken op de mensen af. Denk daarbij aan een ouderschapsplan, vermogensverdeling, alimentatie en pensioen. Vaak is de woning een heet hangijzer en de gemiddelde bank wil pas in actie komen als het convenant klaar is. "Terwijl je juist van tevoren de mogelijkheden wilt weten, zodat jullie goede afspraken kunnen maken. Wij zorgen er voor dat je reeds in het eerste gesprek weet wat de mogelijkheden voor jullie beiden zijn met betrekking tot het huis en de hypotheek. Onze financieel adviseur zorgt hiervoor door middel van de SnelWonenScan@. Binnen de organisatie hebben we ook een eigen Legal afdeling en de beschikking over een Kenniscentrum", vervolgt Van Nus. "Alhoewel je mensen niet op het meest prettige moment in hun leven treft, haal ik veel voldoening uit dit werk. Helpen om over de berg heen te kijken en beiden weer goed op weg helpen, maakt het mooi om te doen."
Meer informatie: Marco van Nus, tel. (088) 1661 587, 06-36199386 of marco.vannus@zorgeloosch.nl.

Meer berichten