De gemeente Mook en Middelaar houdt een voorlichtingsavond over subsidies voor duurzame energie.
De gemeente Mook en Middelaar houdt een voorlichtingsavond over subsidies voor duurzame energie.

Informatieavond in Mook over subsidies voor duurzame energie

  •   keer gelezen   Zakelijk

MOOK | Op dinsdagavond 27 september organiseert de gemeente Mook en Middelaar een informatieavond. Tijdens deze avond worden inwoners geïnformeerd over de subsidieregeling voor duurzame energie. De bijeenkomst vindt plaats in 't Moks Café (ingang achterzijde) aan de Groesbeekseweg 3 in Mook. Wethouder Pepijn Baneke verricht de aftrap voor de avond.

Met de nieuwe subsidieregeling 'Investeringssubsidie duurzame energie' (ISDE) is zo'n investering voordeliger geworden. Deze nieuwe regeling is sinds januari 2016 van kracht. Om belangstellenden te informeren, organiseert de gemeente Mook en Middelaar op dinsdagavond 27 september van 19.00 tot 21.30 uur een informatieavond over duurzame warmte en de subsidies die hiervoor beschikbaar zijn.

Subsidie
Met de nieuwe regeling ISDE kunnen bewoners en bedrijven subsidie krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. Tijdens de informatieavond wordt meer verteld over deze subsidieregeling. Aansluitend kunnen aanwezigen op de informatiemarkt terecht bij lokale en regionale ondernemers voor informatie over de duurzame en energiebesparende maatregelen.
Opgeven kan via gemeente@mookenmiddelaar.nl, maar is niet verplicht.

Meer berichten