Result Care in Molenhoek breidt uit met uniek fitnessconcept. (tekst: Patricia de Ryck, foto: Ingrid Driessen)
Result Care in Molenhoek breidt uit met uniek fitnessconcept. (tekst: Patricia de Ryck, foto: Ingrid Driessen)

Result Care breidt uit met uniek fitnessconcept en houdt open dag

  •   keer gelezen   Zakelijk

MOLENHOEK | Klanten van Result Care kan het niet ontgaan zijn; de afgelopen tijd is er flink verbouwd. Onder het centrum voor een fit en pijnvrij leven is namelijk een unieke sportschool gerealiseerd. "Zaterdag 17 september organiseren we van 10.00 tot 16.00 uur een open dag en wordt Result Fit officieel geopend", aldus Remco van der Veen.

"Mijn ouders Ron en Mirande van der Veen zijn 25 jaar geleden gestart op het Hoeveveld. Twee chiropractiekamers en een rammelende telefoon; meer was het toen niet. Inmiddels is Result Care uitgegroeid tot een kenniscentrum met een multidisciplinair behandeld team, bestaande uit verschillende chiropractoren en fysiotherapeuten. Zij volgen continu cursussen en opleidingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. In teambesprekingen delen we deze kennis met elkaar, zodat we altijd tot de beste oplossing voor onze cliënten komen."
Van der Veen vertelt enthousiast verder: "Onze cliënten komen uit de hele regio en ver daar buiten. Vaak hebben ze al alles geprobeerd om van hun rug-, nek- of hoofdpijnklachten af te komen. Wij kunnen ze daar in de meeste gevallen bij helpen. Hoe? Wij bekijken het lichaam als totaalplaatje; behandelen geen klachten, maar patiënten. Daarbij maken onze chiropractoren ook gebruik van de kennis uit de osteopathie en natuurgeneeskunde. Onze fysio focust zich vervolgens op de verdere behandeling van de klacht; daar ligt onze kracht. Iedere cliënt krijgt tijdens de zesde afspraak een evaluatie consult met een gezondheidscoach; als er onvoldoende vooruitgang wordt geboekt, bespreken we dit met al onze specialisten samen."

Sporten met resultaat
Preventie speelt in de gezondheidssector een steeds belangrijkere rol; sporten is daarbij belangrijk, maar hoe pak je dat aan. Hier speelt Result Fit op in. "Het probleem van veel sportscholen is, is dat je gewoon in het diepe wordt gegooid. Er wordt begeleiding beloofd, maar in de praktijk zie je je trainer amper. Dat doen wij anders. Bij ons geen zalen vol apparatuur; ons belangrijkste apparaat is je trainer. In groepjes van vier tot zes personen werken we op afspraak aan je gezondheid. Daarbij werken we niet met abonnementen, maar met een strippenkaart", verduidelijkt Van der Veen.
Hij legt uit wat Result Fit nog onderscheidend maakt: "Voor je aan de slag gaat, maken we een persoonlijk verbeteringsplan voor je. Niet alle soorten oefeningen en sport zijn namelijk geschikt voor iedereen. Onze uitgebreide FitScan brengt nauwkeurig in kaart op welke vlakken jij je fitheid kunt of moet verbeteren. En dan hebben we het niet alleen over wat je bij ons kunt doen, maar ook wat je thuis aan oefeningen kunt doen – die we vervolgens in onze app ook toelichten - en qua voeding. Een persoonlijk voedingsadvies van onze voedingsconsulenten maakt onderdeel uit van het verbeteringsplan. Daarnaast is er vaak een fysiotherapeut aanwezig tijdens de trainingen; als je klachten hebt, kun je je vragen stellen, maar hij of zij kijkt ook naar hoe je de bewegingen doet. Het is echt een uniek fitness concept."
Wil jij dit zelf ontdekken? Bezoek dan de open dag op zaterdag 17 september van 10.00 tot 16.00 uur aan de Middelweg 10 B in Molenhoek. Meer informatie via www.resultfit.nl en www.resultcare.nl.

Meer berichten