De Gezondheidsbeurs in Cuijk beleeft succesvolle eerste editie

  •   keer gelezen   Zakelijk

CUIJK | De organisatie van De Gezondheidsbeurs Land van Cuijk en Noord-Limburg mocht dit weekend ruim 3.300 bezoekers uit de hele regio verwelkomen in het Ebben Inspyrium te Cuijk.

Eventmanager Aik Ducaat kijkt tevreden terug op de beurs die gratis toegankelijk was. "We horen van bezoekers en standhouders alleen maar positieve verhalen; we kunnen dus spreken van een uitstekende eerste editie van De Gezondheidsbeurs. Dit vraagt om een vervolg."
Tachtig standhouders - die de gezondheidssector in de breedste zin van het woord vertegenwoordigden - inspireerden en informeerden de bezoekers op creatieve en interactieve wijze. Overal viel wel iets te beleven; van een ontspannen handmassage, testrit op een e-bike tot diverse gezondheidstestjes en sportieve uitdagingen. Ieder uur stonden er beide dagen lezingen en demonstraties op het programma in het Gezondheidstheater; gretig nam het publiek alle informatie tot zich.
JVC Cuijk won de clubkascampagne, waarbij verenigingen uit de regio -die De Gezondheidsbeurs onder de aandacht brachten bij hun leden- 250 euro konden winnen. Het geld komt ten goede aan de realisatie van een Panna-veld, dat de club gaat realiseren in samenwerking met XXS Kinderopvang.

Meer berichten