Afbeelding
UPDATE

Politie pakt 18-jarige Ossenaar op voor mogelijke betrokkenheid bij overval Domino's Pizza

112 5.466 keer gelezen

OSS | De politie heeft een 18-jarige Ossenaar aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de overval op Domino's Pizza aan de Schaepmanlaan in Oss. Daar sloegen drie overvallers donderdagavond toe. Ze bedreigden het personeel met een mes en namen een onbekend geldbedrag mee. Er vielen geen gewonden. 

Even na 23.15 uur kwam er bij de politie de melding binnen dat er een overval was gepleegd door drie gemaskerde mannen. Onder bedreiging van een mes werd een geldbedrag uit de kassa weggenomen, waarna het drietal de zaak uit vluchtte in onbekende richting. 

Aanhouding
De politie startte direct een onderzoek en sprak met getuigen. In de loop van het onderzoek kreeg de politie informatie over de mogelijke betrokkenheid van een 18-jarige man uit Oss. Hij werd die zelfde nacht aangehouden. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

De daders renden vanuit de Domino's Pizza weg en vluchtten vanuit de Schaepmanlaan de wijk in. Zij waren in het zwart gekleed en droegen bivakmutsen. De politie roept getuigen zich op te melden via 0900-8844 of 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant