Politie.
Politie. Foto: Ties van Dooren

Politie houdt 33-jarige man aan in Oss na opmerkelijke achtervolging; man wordt onder een bed aangetroffen

112 8.110 keer gelezen

OSS | De politie heeft vrijdag een 33-jarige man aangehouden na een zoekactie die onder een bed in een woning aan de Singel 1940-1945 eindigde. De politie wilde de man op de fiets controleren en hield hem hiervoor staande. De man luisterde echter niet en ging er op de fiets vandoor.

Hij probeerde vervolgens op de fiets te ontkomen, maar reed tegen een geparkeerde auto aan waarop hij ten val kwam. De man rende weg en snelde een doodlopende brandgang in waarna hij verdween. Na kort onderzoek wist de politie de woning te achterhalen waar hij naar binnen was gegaan. Ze troffen de man aan onder een bed op de eerste verdieping van een woning aan de Singel 1940-1945 in Oss. De man is aangehouden. 

De fiets is vermoedelijk van diefstal afkomstig. Omdat de fiets mogelijk kort voor de aanhouding was weggenomen, vraagt de politie de eigenaar of mensen die de eigenaar kennen zich te melden. Dit kan via: 0900-8844.

De verdachte betreft een 33-jarige man uit Somalië zonder vaste woon- of verblijfplaats. Er wordt onderzoek gedaan of de verdachte rechtmatig in Nederland is. Om die reden zal hij na het strafrechtelijke onderzoek overgedragen worden aan de Vreemdelingenpolitie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant