Derde autobrand in een week in Oss, politie doet onderzoek | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/oss
Autobrand in Venusstraat. (Foto: Gabor Heeres, Foto Mallo)
Autobrand in Venusstraat. (Foto: Gabor Heeres, Foto Mallo)

Derde autobrand in een week in Oss, politie doet onderzoek

  •   keer gelezen   112

OSS | Aan de Venusstraat in de Osse wijk Ussen is in de nacht van donderdag op vrijdag een Mercedes uitgebrand. De auto stond geparkeerd onder de carport van een woning en sloeg daarop over. Ook de voordeur van het huis en de schoonheidssalon die in de voormalige garage van de woning is gevestigd liepen schade op. 

Rook trok de woning binnen en de bewoners moesten daarom hals over kop hun huis verlaten. Toegesnelde politieagenten die nog voor de brandweer ter plaatse waren gebruikten de tuinslang van een buurman om snel te beginnen met blussen. Toen die ter plekke was nam dat brandweer dat al snel over. Ondanks de snelle inzet van politie en brandweer moet de Mercedes als verloren worden beschouwd en liepen ook de woning en schoonheidssalon schade op. De politie heeft een Burgernetmelding verstuurd in de hoop dat getuigen zich melden.

Derde autobrand
Afgelopen week brandden er iets verderop nog twee auto’s uit. De politie onderzoekt een poging tot autobrand afgelopen dinsdag rond 2.30 uur in de Wenzel van Luxemburgstraat in Oss. Afgelopen vrijdag rond 4.10 uur vond er enkele meters verder ook een autobrand plaats aan de Hertogin Sophiastraat. De politie onderzoekt beide incidenten en een mogelijk verband. Getuigen worden opgeroepen te bellen naar (0900) 88 44 of anoniem via (0800) 70 00.

Meer berichten