<p>De politie kijkt of er een verband is met onder andere de brand bij SBO Het Baken. (Foto: Gabor Heeres, Foto Mallo)</p>

De politie kijkt of er een verband is met onder andere de brand bij SBO Het Baken. (Foto: Gabor Heeres, Foto Mallo)

Ossenaar (22) opgepakt na brand in prullenbak, politie onderzoekt of er verband is met eerdere branden

  •   keer gelezen   112

OSS | De politie heeft woensdagavond op de Molenstraat in Oss een 22-jarige Ossenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van het in brand steken van een prullenbak in die straat. Er wordt onderzocht of er een verband is tussen deze brand en eerdere branden in Oss.

De politie roept Osse inwoners die camera’s hebben om zich te melden via ‘camera in beeld’. Relevante informatie kan ook worden doorgegeven via (0900) 88 44 of Meld Misdaad Anoniem: (0800) 70 00. De politie zegt dat ze door de vele branden de laatste tijd in Oss extra alert zijn. “Wij snappen heel goed dat de branden bewoners bezighoudt. Zij kunnen erop vertrouwen dat er aandacht voor is. Ook de wijkagenten zijn alert en voor iedereen met vragen aanspreekbaar. We bekijken de situatie van dag tot dag en passen onze inzet waar nodig aan. Mensen kunnen erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om duidelijkheid te krijgen. Wij willen niets liever dan dat de branden stoppen én dat we de daders aan kunnen houden.”

Meer berichten