De politie heeft vier Ossenaren aangehouden op verdenking van het dealen van drugs.
De politie heeft vier Ossenaren aangehouden op verdenking van het dealen van drugs.

Vier aanhoudingen in Oss voor dealen drugs

  •   keer gelezen   112

OSS | De politie heeft maandag vier verdachten aangehouden voor het dealen van harddrugs in Oss en omgeving. Er liep al langer een onderzoek naar het viertal.

In februari ontving de politie al informatie over één van de aangehouden verdachten. Het betrof een melding dat deze man drugs zou dealen in Oss en omgeving. Daarop is de politie een onderzoek gestart. Daaruit bleek al snel dat de verdachte vermoedelijk niet alleen handelde. Na uitgebreid vervolgonderzoek werd een actie gepland. Op maandagochtend rond 06.00 uur ’s viel de politie binnen op drie locaties in Oss waarbij ook de Ondersteuningsgroep (OG) werd ingezet. Dit is een speciaal toegeruste eenheid. Bij de invallen werden vier personen aangehouden. Een 33-jarige man en 31-jarige vrouw werden in hun woning in Oss ingerekend en in een andere Osse woning betrof het een 39-jarige vrouw en haar 38-jarige man.

Goederen in beslag genomen

Op alle drie de locaties vond ook een huiszoeking plaats. Daarbij zijn diverse goederen in beslag genomen, waaronder een vuurwapen, enkele honderden grammen cocaïne, mobiele telefoons en administratie. Ook werden diverse luxe goederen - waaronder twee auto’s, een scooter, luxe horloges en enkele duizenden euro’s aan contant geld - in beslag genomen. De politie vermoedt dat deze zijn betaald met crimineel verkregen vermogen. De verdachten zijn in afwachting van het verdere onderzoek in verzekering gesteld.

Meer berichten