Pap en Pudding.
Pap en Pudding.

Pap en Pudding, De Vier Viltjes en Kiep Kwajt naar Vivaldi

Carnaval 1.327 keer gelezen

OSS | Wie kent ze niet, de gezellige carnavalsdagen bij Vivaldi? Tijdens carnaval feesten, hossen en gek doen in het zalencentrum aan de Molenstraat in Oss. Op zaterdag 25 februari staat er weer een ouderwets gezellige carnavalsavond op het programma. Er is gezelligheid, carnavalsmuziek en optredens van onder andere Pap en Pudding, de Vier Viltjes en muziek van Kiep Kwajt.

Het carnavalsduo Pap en Pudding (Hans van Erp en René van Rooij) is onlosmakelijk verbonden aan het Osse carnaval. Ooit begonnen in 2004 met zomaar carnavalsliedjes schrijven, brachten zij in 2006 op veler verzoek een compleet album uit. Hits als 'De Moord in Herpen', 'Opblaasbare, afwasbare Barbara' en het alom bekend 'De Frieten van Mariëlle' waren carnavalskrakers van jewelste. Naast Pap en Pudding komen ook De Vier Viltjes de bezoekers trakteren. Deze feestmakers zetten binnen een half uur de tent op z'n kop. De vier heren uit het Brabantse Herpen hebben diverse carnavalshits gemaakt.

Kaartverkoop
Kaarten in de voorverkoop kosten 7,50 euro, aan de deur 10 euro. Tickets halen kan onder andere bij Vivaldi Zalencentrum, Café Bellevue, Het Lokaal of via www.vivaldi-oss.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant