SCVO-president Robert-Jan Steegman, Stadsprins Ton Boerboom en Adjudant Gudron Versteegh. (Foto: Hans van der Poel)
SCVO-president Robert-Jan Steegman, Stadsprins Ton Boerboom en Adjudant Gudron Versteegh. (Foto: Hans van der Poel)

Ton Boerboom Stadsprins van Oss; Gudron Versteegh zijn Adjudant

Carnaval 4.361 keer gelezen

OSS | Tijdens het 11-11 Bal in een volle Groene Engel is zaterdag de 54e Osse Stadsprins Ton I (dun Urste) onthuld door President Robert-Jan Steegman van de Stichting CarnavalsViering Oss. Ton Boerboom krijgt ondersteuning van zijn halfbroer Gudron Versteegh.

Stadsprins Ton I is drie keer elf jaar getrouwd met Sylvia en geboren en getogen Ossenaar. Elf jaar geleden was hij de Adjudant van de 43e Stadsprins en broer Hans dun Twidde (oud-wethouder Hans Boerboom). Hij is vader van drie dochters en opa van een kleindochter. Hij is als zelfstandige actief als financieel planner met zijn bedrijf eFinan. Daarnaast vindt hij tijd voor vele hobby's waaronder duiken, fietsen, klussen en bezig zijn als imker.
Adjudant Gudron (Gudron Versteegh, 46 jaar) is een (half)broer van de Hoogheid en gehuwd met Sandra waarmee hij drie zoons heeft. Een van die zoons was drie jaar geleden Jeugdprins Luca I. In zijn vrije tijd klimt hij op racefiets of mountainbike. Ook Gudron is zelfstandig als interim manager in binnen- en buitenland. Twee ondernemende broers dus met een gezamenlijke passie voor het Ossekoppenrijk.

Stadsprins Ton Boerboom en Adjudant Gudron Versteegh.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant