De VDG'ers in het VDG Lokaal.
De VDG'ers in het VDG Lokaal.

VDG in eigen VDG Lokaal: 'Ons doel is om de grootste partij te blijven'

Verkiezingen 1.162 keer gelezen

OSS | VDG opende donderdagmiddag haar nieuwe VDG Lokaal aan de Kerkstraat 2 in het Osse centrum. De grootste partij van de gemeente Oss presenteerde vandaag ook het verkiezingsprogramma.

"We zijn blij met dit mooie pand, maar hopelijk kunnen we er over vier jaar geen gebruik meer van maken", aldus lijsttrekker en wethouder Frank den Brok. "Dit pand staat leeg en we willen uiteraard dat zoveel mogelijk panden bevolkt gaan worden." Het pand aan de Kerkstraat is door de VDG gehuurd tot en met de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. Op koopavonden, zaterdagen en koopzondagen zal VDG zich er presenteren. Belangstellenden kunnen binnenlopen om een praatje te maken of informatie en uitleg te krijgen over de standpunten van de partij. Tevens zullen er in de campagnetijd regelmatig activiteiten plaatsvinden. Den Brok: "En hopelijk kunnen we hier na afloop van de gemeenteraadsverkiezingen een feestje vieren. Ons doel is om de grootste partij te blijven. Je bent dan aan zet tijdens de coalitiebesprekingen. Of we opnieuw elf zetels halen? Ik droom van eentje erbij."

Verkiezingsprogramma
In het verkiezingsprogramma van VDG Oss is er aandacht voor meerdere speerpunten. 'Stad en land' bijvoorbeeld, maar ook 'ontmoeten', 'een veilige en schone leefomgeving', 'groei' en 'maatwerk waar mogelijk'. "Of er gigantische verrassingen in ons programma staan? Nee, dat niet, we zijn tenslotte al 24 jaar een coalitiepartij. Wel gaan we wat accenten verschuiven." Lees binnenkort in Weekblad Regio Oss meer over het verkiezingsprogramma.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant