Een moodboard met sfeerimpressie.
Een moodboard met sfeerimpressie.

Oss Scoort! Global Goals bruisend event in het centrum van Oss

  •   keer gelezen

OSS | Platform Global Goals Oss houdt zaterdag 16 juni een bruisend event in de binnenstad: Oss Scoort! Global Goals. De gemeente Oss en ongeveer 50 Osse bedrijven, scholen, zzp'ers en vrijwilligers- en sportorganisaties laten met interactieve presentaties en verrassende activiteiten zien wat zij doen om de wereld duurzaam en fair te maken.

Het wordt een dag vol activiteit, informatie, sport, kunst, cultuur, muziek en dans. Er is voor jong en oud van alles te zien, te leren en te beleven. Van theater en dans, zelf dijken bouwen en zeep maken tot en met de vrachtwagen van de toekomst, een eetbare tuin en duurzame afvalwaterverwerking. Verschillende foodtrucks zorgen voor een hapje en een drankje. Ontdek hoe leuk het is om zelf iets bij te dragen aan een duurzame en faire wereld.

Global Goals
In 2015 hebben de Verenigde Naties een nieuwe mondiale agenda aangenomen die een eind moet maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering. Er zijn zeventien doelen (Global Goals for Sustainable Development) geformuleerd om van de wereld een betere plek voor iedereen te maken in 2030. Door jouw keuzes en acties kun jij óók bijdragen aan het behalen van de Global Goals. In Oss werkt Platform Global Goals aan de 17 doelen van de VN. Dit jaar is Oss wederom uitgeroepen tot de Meest Inspirerende Global Goals Gemeente van Nederland. Werk je met je bedrijf of organisatie ook aan een van de Global Goals of ben je dat van plan? Meld je aan op www.globalgoalsoss.nl

Meer berichten