Randy Voet.
Randy Voet.

Randy Voet: 'Ik heb nog steeds de droom om als zanger door te breken'

Algemeen 1.983 keer gelezen

BERGHEM | Het Hoessenbosch Festival pakt uit op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september. Er is een programma om u tegen te zeggen in de Berghemse bossen.

Beide dagen staat Randy Voet op het podium. Hij is pas 27 jaar, maar heeft al ruim twaalf jaar ervaring als zanger. Op 15-jarige leeftijd brak hij door, maar de laatste jaren was het het wat stiller rondom de Ossenaar. Vorig jaar maakte hij zijn comeback met de single 'Wat Jij Wil' en dit jaar volgde 'Ga Met Me Mee'. "Gestopt met zingen was ik niet, maar wel met het uitbrengen van eigen werk. Ik merkte dat de vijver met artiesten te groot was en dat het moeilijk was om opvallend te zijn. Ik ben als artiest van links naar rechts gegaan, maar ik vond het samen met mijn team verstandig om te gaan werken aan een eigen identiteit. Ik wil geen kopie zijn van een bekende artiest, maar dat mensen bij het horen van mijn muziek echt denken aan Randy Voet."

Muziek promoten
Hij koos voor dansbare sounds met een tintje pop. "Dat slaat aan bij het publiek, ik krijg goede reacties. We werken er hard aan om mijn muziek te promoten, want ik heb nog steeds de droom om door te breken in de muziek. Er staat een goed team achter me en nu moeten we over de Maas zien te komen. In Noord-Brabant en Limburg word ik vaak geboekt, maar nu nog de andere delen van Nederland." Op vrijdag en zaterdag wil hij in Berghem de bezoekers laten dansen. "Een festival met een prachtige line-up op een unieke locatie. Ik heb er veel zin in."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant