Logo kliknieuws.nl/oss

Udense Anne Somers winnaar ZomerOndernemer Oss-Bernheze 2018

  •   1492 keer gelezen

OSS/UDEN | Een eigen webshop voor sieraden, drones bouwen en verkopen of een eigen designbureau: ook dit jaar hebben deelnemers aan ZomerOndernemer Oss-Bernheze hard gewerkt om tijdens de zomervakantie een eigen bedrijf op te zetten of verder te ontwikkelen. Met trainingen, workshops en bedrijfsbezoeken leerden ze tijdens de zomerweken de kneepjes van het vak. Anne Somers uit Uden mag zich winnaar van de derde editie van ZomerOndernemer Oss-Bernheze noemen.

Met haar bureau SwinkDesign voor interieurdesign maakte ze indruk op de jury. De jury - bestaande uit Leonard Steetsel (bestuurslid Kracht van Oss/ voorzitter Tibo), Jasper van Wordragen (StarterSucces Oss) en Robin Couprie (eigenaar Feels So Good Crossfit Oss/ oud-deelnemers ZomerOndernemer 2017) - had een moeilijke taak. Anne viel op met zowel haar leerproces als ook haar verhaal en eindproducten. Ze won niet alleen de overall prijs waardoor ze zichzelf winnaar ZomerOndernemer Oss-Bernheze 2018 mag noemen; tijdens de feestelijke eindviering op de TalentenCampus in Oss op 16 augustus won ze ook de prijs voor de beste administratie.

Swink Design
Anne: "Mooie verhalen moeten vertelt worden, daarom wil ik jullie graag meenemen in mijn verhaal.  Overal waar ik naar binnenstap, een restaurant een bibliotheek, iemand zijn of haar achtertuin. Of ik nou lekker thuis of bij iemand anders op de bank plof... Het doet iets met mij. Niet alleen omdat mijn interesse bij interieur en design ligt, maar omdat het met iedereen iets doet… Iedereen wordt beïnvloed door zijn of haar omgeving. Ga maar eens bij jezelf na. Sommige ruimtes zijn voor jou heel inspirerend en andere wat minder of zelfs niet. Soms ervaar je blijdschap, of juist bedrukking in een ruimte. De omgeving waarin je jezelf bevind is een reflectie van dat gevoel. Een verhaal dat verteld wordt. Als we het over deze ruimtes hebben, niet te vergeten. Wat wil je graag uitstralen en wat wil je dat mensen onthouden? Wat wil je meegeven? Wat vindt jij belangrijk? Nou, ik vind het onwijs belangrijk dat een ruimte klopt. Dat ik meteen snap wat er bedoeld wordt. Dat het verhaal juist vertaald wordt. Het vertellen van die verhalen middels vernieuwende ontwerpen is waar mijn passie ligt. Mijn naam is Anne Somers en met mijn bedrijf swink design maak ik deze ontwerpen. Voor zowel de particuliere sector als projectmatige inrichting en van concept tot realisatie. 3D Art impressions voor visueel beeld of om iemand anders te overtuigen van jou verhaal. Swink design gaat graag met jou in gesprek om zo jou verhaal en visie te vertalen."

Zomerondernemen
In elke regio wordt een winnaar aangewezen die door mag naar de landelijke ZomerOndernemer-finale op 11 oktober. Daar strijden de 14 deelnemende ZomerOndernemer-regio's tegen elkaar. Komen ze als landelijke winnaar uit de bus? Dan winnen ze een reis naar Riga, waar ze Nederland vertegenwoordigen tijdens de grootste ondernemersbeurs voor jongeren in Europa die jaarlijks plaatsvindt. ZomerOndernemer is een landelijk project dat jongeren tussen de 15 en 22 jaar helpt met het starten van een eigen onderneming. Voor het derde jaar op rij werd dit jaar in regio Oss-Bernheze het project ZomerOndernemer gedraaid onder andere door inzet van de Kracht van Oss, Gemeente Oss en Rabobank Oss-Bernheze.

Meer berichten