Afbeelding
Foto: Martijn Schwillens

Symposium over 'Veiligheid in en om huis' in gemeentehuis

Gezondheid 177 keer gelezen

OSS | De Senioren Raad Oss (SRO) houdt samen met de gezamenlijke ouderenbonden op vrijdagmiddag 26 oktober een symposium in de raadszaal van het gemeentehuis in Oss. Het thema hiervan is: 'Veiligheid in en om huis'. De nadruk ligt daarbij op het leren voorkomen van ongelukken.

Zowel de SR als de KBO behartigen belangen van senioren binnen onze gemeenschap. Als zodanig signaleren zij problemen die de genoemde doelgroep betreffen. Daarbij hoort zeker ook het voorkomen van gevaarlijke situaties.

Programma
De aanvang is 12.00 en het symposium duurt tot ongeveer 16.15 uur. Daarna volgt nog een informele afsluiting met een hapje en drankje. Burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans opent het symposium waarna medewerkers van diverse organisaties het woord nemen. Zo zijn er vertegenwoordigers van politie en brandweer, adviseurs op het gebied van inbraakpreventie alsmede fysio- en bewegingstherapeuten aanwezig.

Sketches
Ter verluchtiging komen leerlingen van het Regionaal Opleiding Centrum (ROC) met een aantal sketches die eveneens verband houden met veiligheidsaspecten.

Stand met hulpmiddelen
Medi Point en Hulpmiddelen Centrum Oss richten in het gemeentehuis een stand in waar eenieder terecht kan voor advies en waar tevens hulpmiddelen worden gepresenteerd.

Aanmelden
Aanmelden kan tot vrijdag 12 oktober: langerveiligthuis@gmail.com.
Kijk voor meer informatie op: www.seniorenraadoss.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant