Music'scool opent een vestiging in Oss.
Music'scool opent een vestiging in Oss.

Music'scool aan Landweerstraat-Zuid viert opening zondag met muzikale open dag

Kunst en cultuur 427 keer gelezen

OSS | Aan de Landweerstraat-Zuid, bij PopKollectief Oss, opent Music'scool een nieuwe vestiging. Om iedereen kennis te laten maken met het concept, is er zondag 25 november een open dag van 13.00 tot 17.00 uur.

Echt goed leren spelen, met persoonlijke muziekles? Of leren zingen, of de gitaarlessen van lang geleden weer eens in de praktijk brengen onder deskundige begeleiding? Het kan allemaal bij Music'scool, dat in Oss zijn zesde vestiging opent. Volgens Patrick Verhoeven onderscheidt Music'scool zich duidelijk van het reguliere muziekonderwijs. "Wij doen het net even wat anders. We richten ons enkel op moderne muziek maar dan wel in de breedst zin; dus van grunge, blues, metal tot funk, pop en country."
"Daarbij zijn wij niet van de theorie, omdat we leerlingen zo snel mogelijk willen kunnen laten spelen, doen we bij Music'scool aan praktijkgericht onderwijs."
Het aanbod aan lessen niet-gesubsidieerde muziekschool is groot: onder meer gitaarles, drumles, basles, keyboardles en zangles van ervaren docenten. Op elk niveau, in je eigen tempo. En voor alle leeftijden. Er zijn jongeren die doorstomen naar muziekonderwijs zoals Rockacademie en mensen die hun pianolessen van vroeger weer oppikken door een uurtje les", benadrukt Patrick Verhoeven.
De open dag zondag is van 13.00 tot 17.00 uur en voor iedereen gratis te bezoeken. Er zijn diverse workshops waar bezoekers aan mee kunnen doen, zoals drums, piano, keyboard, gitaar, basgitaar en zang. Tijdens de open dag wordt in samenwerking met The Guitar Factory in Oss een waardebon van 200 euro verloot onder de inschrijvers. Geïnteresseerden kunnen spelen op instrumenten of zangtips krijgen, met tips van docenten. Info: www.musicscool.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant