Klunen. (Foto: Hans van der Poel)
Klunen. (Foto: Hans van der Poel)

Het Osse Klûnen in een nieuw jasje gestoken

Carnaval 3.511 keer gelezen

OSS | Het Osse centrum staat zondag 10 februari in het teken van de 36ste editie van Klûnen in Oss. Om Klûnen in Oss nieuw leven in te blazen heeft de horeca besloten om de organisatie van het evenement vanaf 2019 in de handen van de Osse evenementenorganisatie Partycrew neer te leggen.

''De uitdaging ligt er voor ons in om Klûnen in Oss net als andere jaren vertrouwd en gezellig te houden. Echter zijn we ons er wel van bewust dat het evenement een opfrisbeurt nodig heeft om het ook de komende 35 jaar weer te laten plaatsvinden in het Osse centrum", aldus Remy van der Kwartel namens Partycrew.

Locaties
Momenteel zijn er negen deelnemende locaties voor de aankomende editie van Klûnen in Oss. "Het aantal kan nog stijgen als locaties zich bedenken en alsnog willen deelnemen. De deadline voor het inschrijven van de locaties is eind november eigenlijk al verlopen. Echter kunnen we ons best voorstellen dat een aantal locaties alsnog graag wil deelnemen aan Klûnen in Oss. Zolang dit nog mogelijk is zullen we dat ook zeker niet tegenhouden."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant