Afbeelding

Downloadpagina MCLF onthuld door druk op levende knop

Carnaval 564 keer gelezen

OSS | JeugdGrootvorst Oskaris XV en JeugdAdjudant Merlijn zijn afgelopen zondag onthuld bij de Prinselijke Carnavals Stichting de Raauw Ossekar in De Hille.

Toch was het een bekend gezicht voor de aanwezigen. Nog geen 15 minuten eerder had hij afscheid genomen als Oskaris XIV. Sten van Herpen is ook JeugdGrootvorst Oskaris XV. President Mari: "Sten is afgelopen carnaval ziek geweest. Hij heeft nauwelijks plezier kunnen beleven aan zijn JeugdGrootvorstschap. Wij vonden dat hij nogmaals de jeugd mag aanvoeren." In zijn openingsspeech beloofde Oskaris XV veel vitamientjes te gaan eten om zo te zorgen dat hij niet ziek is met carnaval.

JeugdAdjudant
Oskaris XV heeft als JeugdAdjudant Merlijn (Florack) gekozen. Sten en Merlijn (beide 12 jaar) kennen elkaar van school: Het Baken, hoewel Merlijn sinds begin van het schooljaar op de Visio school in Grave zit. Merlijn was al erg enthousiast over carnaval toen Sten vorig jaar een spreekbeurt gaf in hun klas. Dus er was een snelle ja op de vraag of hij Sten's Adjudant wou worden.

Cd-presentatie
Eerder die middag werd de 'Eerste' cd van het 38ste MCLF aangeboden aan het Boerenbruidspaar Caat en Tinus, Stadsprins Gerard dun Urste en Adjudant Frits en Grootvorst Sander dun Urste en Adjudant Jeroen. Gezamenlijk drukten zij op een levende knop waarmee de downloadpagina werd onthuld. Op de pagina staan de vijf finalisten en winnaar van de SmaakKraker. Deze liedjes kunnen gratis gedownload worden via de banner op Kliknieuws.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant