Afbeelding

Gratis taxatiedag voor munten, postzegels en bankbiljetten

Algemeen 649 keer gelezen

OSS | Ergens slingeren nog postzegelalbums van opa op zolder. Waar zijn de munten van pa eigenlijk gebleven? Die oude bankbiljetten, zijn die nog inwisselbaar of leuk voor verzamelaars? Zijn die ansichtkaarten bestemd voor het oud papier?

U bent niet de enige met vragen over een verzameling munten, postzegels, papiergeld of oude ansichtkaarten. Vaak gekregen van familie, vrienden of zelf met zorg verzameld. Het ligt er al jaren maar wat is het eigenlijk waard? Om die vraag te beantwoorden, houdt De Munten- en PostzegelOrganisatie (MPO) in Oss een gratis taxatiedag op dinsdag 5 februari. Wie deze dag zijn of haar verzameling of losse stukken gratis en deskundig wil laten beoordelen, kan zonder afspraak tussen 12.00 en 16.00 uur terecht in zalencentrum Vivaldi aan de Molenstraat 81 in Oss. Voor meer inlichtingen MPO, bel naar (030) 606 39 44.

'Kostbaar'
"Een gratis taxatie kan voorkomen dat een zeldzaam stuk verloren gaat of ongezien in de vergetelheid raakt. Dat kan nooit de bedoeling zijn geweest van de verzamelaar. Wie weet blijkt u de eigenaar te zijn van een kostbaar stuk", aldus de MPO.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant