Erica Goedegebuure zet wethouder Kees van Geffen en Sandra van de Goor op de foto.
Erica Goedegebuure zet wethouder Kees van Geffen en Sandra van de Goor op de foto.

Doe mee aan fototenstoonstelling 'Sportief Oss' voor Roparun

Algemeen 389 keer gelezen

OSS | Een groep deelnemers aan de Roparun houdt 4 en 5 mei een fototentoonstelling met het thema 'Sportief Oss' in @Paulus aan de Oude Litherweg 2 in Oss. De tentoonstelling wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor de Stichting Roparun. Hiervoor roept de organisatie de hulp in van inwoners van de gemeente Oss.

Sandra van de Goor is mede-organisator van de tentoonstelling: "We vragen inwoners van Oss foto's in te sturen van hun sport. Of zij nu actief deelnemer zijn, fietsen, wandelen of naar een voetbalwedstrijd kijken, we ontvangen graag zo veel mogelijk beelden van Sportief Oss. Je maakt een foto en drukt deze af. We ontvangen graag ingelijste foto's, die we op 4 en 5 mei tentoonstellen. Publiek kan deze foto's kopen en de opbrengst gaat in zijn geheel naar de Stichting Roparun." Foto's (minimaal 240dpi in JPEG-formaat) kunnen via WeTransfer worden verstuurd naar sandra@ontwerpkamer-s.nl. De foto kan ook worden ingeleverd aan de Parallelweg 16 in Oss bij Jurgen van de Goor auto's.

Roparun
De Roparun is een estafetteloop over een afstand van ruim 500 kilometer. De Stichting Roparun zamelt geld in voor palliatieve zorg rondom kanker. Sandra van de Goor, Erica Goedegebuure, Lois van Valkenburg en Jurgen van de Goor doen dit jaar met team 272 mee. Met deze tentoonstelling willen ze extra geld ophalen. Kees van Geffen, wethouder Sport, verleent graag zijn medewerking. "Natuurlijk werk ik mee aan een evenement waarin sport én cultuur samenkomen. En dan ook nog voor het goede doel."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant