Django Wagner.
Django Wagner.

StREEKfeest pakt uit met feestprogramma

Algemeen 384 keer gelezen

REEK | Het stREEKfeest, het festival dat één weekend per jaar het inwoneraantal van Reek verdubbelt, staat weer voor de deur. Op het festivalterrein aan de Mgr. Borretstraat zijn de contouren voor aanstaande editie al te zien. In het weekend van 26, 27 en 28 april presenteert de organisatie een feestelijk programma met achtereenvolgens Koningsnacht, het Foute Koningsfeest en als afsluiter nog een sfeervolle 'day after' voor jong en oud.

De feestavonden worden ingekleed met energieke topbands als Popgunnn en Band with Benefits, Hollandse artiesten als Django Wagner en Zanger Kafke, knallende DJ's als Tony Junior en Darkraver, feestacts als Q-Music Het Foute Uur Live, Het Feestteam, Timmie Tirol, en veel interactie en meezingen met Bart & Alex en De Grote Karaoke show, en nog meer.

Gratis lunch 25 jaar Landerd
Naast de feestavonden voor volwassenen vinden ook de activiteiten rond Koningsdag plaats op het festivalterrein. Dit jaar niet op de verjaardag van Willem-Alexander, maar een dag later op zondag 28 april. Voor de kinderen zijn er leuke spelletjes, creatieve activiteiten en een mud-run. Daarnaast is er vanaf 12.00 uur een Brabantse lunch met muzikale medewerking van The Rocking Sixties. Deze lunch is voor inwoners van Reek gratis, een initiatief dat door Landerd wordt ondersteund ter ere van de 25ste verjaardag van de gemeente. Mensen kunnen hiervoor vrijblijvend binnen wandelen. Je hoeft jezelf niet vooraf op te geven. Tegen het einde van middag sluit DJ Robbie Beatpower de dag voor iedereen muzikaal af.

Voorverkoop
De voorverkoop loopt stevig door. Zo zijn de groepstickets voor Koningsnacht al uitverkocht. Afgelopen jaren was Koningsnacht meerdere malen uitverkocht. De organisatie adviseert dus als je er zeker weten bij wil zijn om dit weekend nog snel je tickets te halen. Tickets zijn onder andere online te verkrijgen via www.streekfeest.nl/tickets. Op de website vind je tevens meer informatie over het stREEKfeest.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant