Van Lambert Real Stuff
Van Lambert Real Stuff

Verborgen parels bij Van Lambert Real Stuff

Zakelijk 600 keer gelezen

GEFFEN | Natuurlijk: Van Lambert Real Stuff heeft een mooie website met daarop een overzicht van de vele mogelijkheden. Maar er is bij het familiebedrijf zoveel moois te zien, dat je daarvoor echt een bezoek aan de aan de Oude Baan 1a in Geffen moet brengen. "We hebben hier een schatkamer met volop verborgen parels", aldus Lambert de Groot.

Lambert laat een deel van zijn bedrijf zien en zet de open haard aan. Er klinkt goede muziek en hij biedt ondergetekende wat te drinken aan. Het is fijn zitten in de prachtige showroom, die volstaat met allerlei bijzondere producten. Zoals de huiden, vachten en unieke internationale meubelen. Lambert kocht veertig jaar geleden toen hij in dienst zat en in Kreta op oefening was, de huiden en vachten van diverse dieren op. De liefde ontstond en twintig jaar geleden ging hij ze verkopen. "Ik geloofde erin, terwijl anderen me vroegen waarom ik hiermee van start ging. De handel is gaan groeien maar dat het zo zou gaan groeien had ik me vooraf bijna niet kunnen bedenken. We verkopen huiden/vachten van alle diverse soorten en importeren die vanuit Europa en Zuid-Amerika. We kunnen de klant altijd adviseren welke huid bij welke inrichting past."

Divers aanbod
De markt is in de loop der jaren veranderd. Daar waar eerst alleen de echte liefhebbers van huiden langskwamen, is de markt tegenwoordig veel breder. De Groot introduceerde een stijl die in de smaak viel van stylisten en interieurontwerpers. Zo verkoopt hij onder andere zeer diverse meubels, allen van unieke en natuurlijke producten uit verre en exotische streken. Maar het aanbod is veel diverser: van tafels en stoelen tot lampen, inheemse beelden en kunstobjecten. Afkomstig uit veel landen uit verschillende continenten. "Het mooie van ondernemen is dat het iedere dag weer anders is. Wij zijn altijd op zoek naar mooie en pure producten die bij ons gevoel passen. Producten die uniek zijn en waarmee we ons kunnen onderscheiden. Niks is bij ons hetzelfde." Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Daarom worden er steeds meer artikelen gemaakt van gerecyclede producten, zoals boomstamtafels van hout uit Costa Rica, overblijfselen van natuurramp Hurricane Nate.

Projecten
Er is bij Van Lambert Real Stuff veel mogelijk. Je kunt er losse producten kopen, maar ook een volledig huis of kamer in laten richten. Er zijn veel mogelijkheden om de juiste sfeer te creëren. Zowel binnen als buiten, want er zijn bijvoorbeeld ook tuin- en barsetjes te koop. "Het is aan ons om samen met de klant tot de ideale samenstelling te komen. Dat samenstellen is een gevoel en een instinct. Het zijn vaak allemaal andere stijlen, waarin we variëren met kleur en modern en traditioneel mengen. Maar het gehele plaatje klopt. Er is dan door ons ook geen één woning aangekleed die op een ander lijkt." Ook bedrijven, winkels en horecagelegenheden zijn er aan het juiste adres.

Klant is koning
De Groot vertelt met een grote glimlach op zijn gezicht over het bedrijf. "We runnen dit met zoveel passie. Het is zo mooi als een klant in onze showroom inspiratie op komt doen. Ze zijn dan verrast door ons prachtige aanbod. Ons doel is om mensen uiteindelijk met een goed gevoel te laten vertrekken. De klant is bij ons nog echt koning."

Activiteiten
Om te zorgen voor nog meer sfeer zijn er regelmatig activiteiten bij Van Lambert Real Stuff. Er is dan een hapje en drankje voor de gast en er is live muziek. Met Pinksteren is de eerstkomende activiteit. "Het draait hier om beleving. Met zo'n dagen kunnen we de klant nog eens extra in de watten leggen."

The Big Wild
Eén van de takken van Van Lambert Real Stuff is TheBig Wild, dat zijn zoon Tom runt. Het bedrijf richt zich op de aankleding van bijvoorbeeld beurzen, feesten en evenementen. Door exotische producten en 'vreemde' objecten wordt een sfeervolle ruimte gecreëerd.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website www.vanlambertrealstuff.nl of neem een kijkje op Facebook en Instagram. Telefonisch bereikbaar via (06) 28 57 45 53 (Lambert) of (06)  52 67 66 72 (Tom).


 

 Van Lambert Real Stuff
 Van Lambert Real Stuff
 Van Lambert Real Stuff
 Van Lambert Real Stuff
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant