De Bakkers Lamers.
De Bakkers Lamers.

'We hebben erg veel zin in de verhuizing naar De Ruwert'

Zakelijk 1.271 keer gelezen

'Zo'n column is eigenlijk best een leuk medium om u op de hoogte te houden van onze veranderingen in het bedrijf. Zeker als je geen Facebook hebt. Want mijn schoonzus Ilse zorgt ervoor dat u het een en ander kunt zien en volgen.

Zoals velen weten zijn we met onze beide bakkerijen in Oss en Heesch verhuisd naar een gloednieuwe bakkerij aan de Cereslaan in Heesch. We zitten daar lekker praktisch tussen twee winkels in en na bijna twee weken kunnen we zeggen dat de bakkerij een beetje begint te wennen. Eigenlijk voelde de bakkerij en het hele pand direct als een warme deken. De ruimte, het nieuwe, het frisse, het warme: ik kom er ontzettend graag. We hebben alles ingericht en aangeschaft naar de nieuwste normen qua duurzaam, efficiency en veiligheid. Een prettige ruimte om in te werken waar ook onze medewerkers zich lekker kunnen voelen. Het vinden van een juiste routing is altijd een uitdaging. Ook de zeven nieuwe ovens die er nu staan. Dat alleen is al een vak apart. Logistiek hebben we nog wel het een en ander te winnen. Maar het zal allemaal goed komen.

Verhuizing
De verhuizing van onze winkel in Oss naar winkelcentrum De Ruwert is ook bijna een feit. In juli gaan we daar onze deuren. We hebben er erg veel zin in. Een geweldig winkelcentrum met veel mooie bedrijven. Samen met de andere verszaken daar wordt het een versplein waar je u tegen zegt. Mijn ouders zijn 45 jaar geleden neergestreken in Oss in De Heihoek. Zij hebben altijd met veel liefde en plezier hun zaak daar gerund. Wij hebben het ruim 20 jaar geleden met veel plezier en gedrevenheid overgenomen. Nu gaan we daar weg. Voor mij voelt het zeker een beetje 'raar', maar mijn ouders zouden zeggen: 'Is het beter voor de zaak? Dan doen!"

Lizzy Lamers - Green, de bakkers Lamers

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant