Afbeelding

Jaarlijkse fietstocht van C.V. De Centrumknollen op 10 juni

Algemeen 288 keer gelezen

BERGHEM | Het carnavalsseizoen 2018-2019 is alweer bijna ten einde. Zoals het inmiddels een traditie is geworden, sluit C.V. De Centrumknollen dit jaar in stijl af met de jaarlijkse fietstocht. Die vindt plaats op tweede pinksterdag, maandag 10 juni.

"Zoals altijd brengt de route ons langs de mooiste plekjes van Berghem en omgeving. Uiteraard dienen bij de posten onderweg weer enkele opdrachten te worden vervuld, waarbij ook de volwassenen natuurlijk niet worden ontzien. Voor een drankje onderweg wordt gezorgd en tevens krijgt u na afloop voor de gedane inspanningen nog een gratis consumptie aangeboden", aldus de organisatie.

Fietstocht
Begin- en eindpunt van de tocht is bij De Merx aan de Burgemeester van Erpstraat 25 in Berghem. Inschrijven kan tussen 13.00 en 14.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 2,50 euro voor volwassenen. Kinderen tot en met 16 jaar betalen 1,25 euro en voor kinderen die bij papa of mama achterop zitten is deze tocht gratis. Men hoeft geen lid te zijn van C.V. De Centrumknollen. Starten kan vanaf 13.00 uur op volgorde van inschrijving. Er kan met de tocht een beker worden gewonnen, dus er wordt om de beurt gestart.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant