Het gemeentehuis van Oss.
Het gemeentehuis van Oss.

Kick-off van Osse Sportakkoord met diverse vertegenwoordigers

Algemeen 189 keer gelezen

OSS | De kick-off van het Osse Sportakkoord is op maandag 24 juni in het gemeentehuis. Deze bijeenkomst is de start om een Oss Sportakkoord op te stellen.

Tijdens de avond zijn sportaanbieders, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven aanwezig. De volgende onderwerpen staan op de agenda: landelijke ontwikkelingen, hoe komen we tot een Sportakkoord?, hoe staat het er nu voor in Oss? en wat zijn de ambities voor de toekomst?

Sportakkoord
In juni 2018 hebben het ministerie van VWS, NOC*NSF, de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), de Vereniging Sport Gemeenten (VSG) en een groot aantal sportorganisaties het Nationale Sportakkoord getekend. Als vervolg wil de gemeente Oss de ambities voor sport en bewegen in de gemeente vastleggen in het Osse Sportakkoord. Een onafhankelijke sportformateur van Kenniscentrum Sport begeleidt het opstellen van het akkoord. Vertegenwoordigers uit het Osse bedrijfsleven, de sportsector en maatschappelijke- en gezondheidsorganisaties denken mee. In oktober 2019 ondertekenen de betrokken partners het akkoord.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant