Nieuwe cursusprogramma van Volksuniversiteit staat online.
Nieuwe cursusprogramma van Volksuniversiteit staat online.

Nieuwe cursusprogramma van Volksuniversiteit staat online

Zakelijk 437 keer gelezen

Volksuniversiteit Oss-Uden presenteert vol trots haar uitgebreide nieuwe cursusprogramma op de website www.volksuniversiteitoss.nl. Het is wederom een compleet en gevarieerd programma geworden met veel nieuwe cursussen op het gebied van Talen, Persoonlijke ontwikkeling, Kunst & Maatschappij, Digitaal & Online, Culinair, Lichaam & Geest, Creatief en Ondernemen.

Volksuniversiteit heeft het grootste aanbod taalcursussen in deze regio. Naast de reguliere talen zoals Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans zijn ook Nederlands voor anderstaligen (NT2), Grieks, Portugees, Russisch, Turks, Arabisch, Latijn, Pools, Japans, Hongaars en Indonesisch in het aanbod opgenomen. Nieuw in het programma de zeer intensieve Nederlands NT2 level 1 cursus. Je volgt drie dagdelen in de week les en na slechts drie weken heb je al een hoger niveau bereikt. Ook nieuw is de op maat cursus NT1 voor laaggeletterden.

Overige cursusaanbod
Dit najaar heeft Volksuniversiteit haar programma verder verbreed en een groot aanbod nieuwe cursussen in het programma opgenomen. Waaronder informatie-avonden met thema's uit de Osse geschiedenis en diverse filosofie cursussen. Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zijn nieuw 'Omgaan met veranderingen' en 'Een treffende eerste indruk'. Ook voor ondernemers en ZZP'ers heeft Volksuniversiteit haar cursusaanbod verder uitgebreid met onder meer 'Hoe start je je eigen bedrijf' en de cursus 'Adobe Illustrator'. Daarnaast nog een breed aanbod Culinaire workshops.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant