Politie.
Politie. Foto: Ties van Dooren

Vier jongens proberen man te beroven in Oss; politie zoekt getuigen

Politie 2.157 keer gelezen

OSS | Een viertal jongens probeerde in de nacht van dinsdag op woensdag een 31-jarige man uit Heesch te beroven. Een van de jongens zou daarbij gedreigd hebben met een vuurwapen. De daders sloegen op de vlucht zonder buit. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen. 

Vanuit Oss fietste het slachtoffer over het fietspad naar Heesch. Bij de kruising Steltlaan en de Nieuwe Hescheweg werd de fietser voorbij gereden door vier jongens op twee scooters. De twee scooters keerden om en sloten de fietser in. Een van de daders toonde een vuurwapen en eiste geld. De man probeerde nog weg te komen, maar een van de jongens zette een scooter tegen zijn achterwiel. Er werd nog een keer om geld gevraagd. Ook kreeg de fietser twee klappen tegen zijn arm. De man riep vervolgens hard dat ze weg moeten gaan. Zonder buit vluchtten de daders richting Heesch.

Onderzoek 
Volgens de Heeschenaar ging het om vier jongens verdeeld over twee scooters. Op de ene scooter droegen beide jongens een helm. De bestuurder had een zwarte helm en zijn bijrijder een zwart met rode helm. Op de andere scooter droegen beide jongens gezichtsbedekkende kleding. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen van het incident op zicht te melden. "Heeft u mogelijk afgelopen nacht rond 00.55 uur iets gezien van deze beroving? Of heeft u iets gehoord? Laat het ons dan weten. Beschikt u over bewakingscamera's? Kijk dan even of daarop iets te zien is en deel het dan met ons", aldus de politie. Contact opnemen kan via 0900-8844. Anoniem tippen kan via 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant