De autosleutelspecialist is sinds 6 juli gevestigd in de Ruwaard. (foto: Hans van der Poel).
De autosleutelspecialist is sinds 6 juli gevestigd in de Ruwaard. (foto: Hans van der Poel). Foto: Hans van der Poel

Automotive NL opent deuren aan Sweelinckstraat

Zakelijk 3.119 keer gelezen

OSS | Het is vakantietijd en veel mensen trekken er op uit. Zeker dan is het aan te bevelen een reservesleutel voor je auto mee te nemen. Hiervoor ben je bij Automotive NL aan de Sweelinckstraat in Oss aan het juiste adres. Maar er is veel meer waarmee eigenaar Hussain Bakhtiar je kan helpen.

Vier jaar geleden ging Hussain van start in Schaijk. Dat werd een succes, mensen uit het hele land en zelfs België wisten de weg naar de specialist in autosleutels te vinden. Sinds 6 juli is hij gevestigd in Oss. "Hier heb ik meer ruimte en zijn de mogelijkheden groter. Bovendien komen veel van mijn zakelijke klanten uit Oss of omgeving", vertelt Hussain. Automotive NL is gespecialiseerd in het programmeren van autosleutels, klapsleutels, afstandsbedieningen, handzenders, smartkeys en keyless Go systemen. Ook als een auto-eigenaar geen werkende sleutel meer heeft (door defect of verlies/diefstal) kan Automotive NL weer voorzien van werkende sleutels en afstandsbedieningen. "Daarnaast repareren wij afstandsbediening printplaten, drukknoppen, microswitches, Elektronische Stuursloten (ESL), verwijderen we startonderbrekingen (IMMO-OFF) en kunnen wij kilometercorrecties toepassen op uw auto." Automotive NL bedient zowel de zakelijke als particuliere markt. Garagebedrijven en occasiondealers sturen klanten met complexe problemen waar ze zelf niet uitkomen door naar Hussain. "Ik werk samen met veel bedrijven in Oss en omgeving. Ik los het altijd op, verkoop nooit nee. Ook al heb je geen sleutel, dan kan die gemaakt worden. Je kunt kiezen tussen de originele of een goedkopere imitatie; dat is aan de klant", verduidelijkt Hussain, die niet alleen goedkoper, maar ook sneller werkt dan de officiële dealer. Bij Automotive NL is zo goed als alles op voorraad en door het gebruik van gespecialiseerde diagnostische hard- en software is Hussain in staat voor vrijwel alle merken en modellen auto's diensten te leveren. "Uw auto meer PK's en minder brandstofverbruik? Chiptuning op maat van Automotive NL maakt het voor u waar! Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van de motormanagementsoftware. Oplossingen voor EGR, DPF (roetfilter), ADblue, V-Max (begrenzing), katalysator en meer."

Reservesleutel 
In deze vakantietijd kan Hussain het niet vaak genoeg benadrukken: zorg voor een reservesleutel. "Stel je bent ver weg en je raakt je autosleutel kwijt. Dan is het vaak te kostbaar om een sleutel te laten maken en uit Nederland te laten komen. Vooral bij een oudere auto is dat de auto niet meer waard. Overigens is een extra sleutel altijd handig, niet alleen tijdens een vakantie. En, klaar terwijl je wacht. Vaak binnen een half uur. Het tunen duurt wat langer, enkele uren, maar ook daarop kan hier gewacht worden", zegt Hussain. "En indien het nodig is, kom ik ook op locatie, bij mensen thuis of onderweg."

Meer informatie 
Automotive is gevestigd aan de Sweelinckstraat 15 in Oss (Ruwaard). Telefoon: 0412-202575 of 06-40204615. Openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Buiten openingsuren is Hussain 24/7 bereikbaar, bijvoorbeeld in noodgevallen. Voor meer info: www.automotiveNL.nl Facebookpagina: Automotive NL. Instagram: Automotive__nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant