Logo kliknieuws.nl/oss
Deelnemers fietsen dwars door een stal.
Deelnemers fietsen dwars door een stal.

Fietstocht langs mooie locaties en interessante activiteiten

  •   326 keer gelezen

Maashorst Op díe Fiets gaat van start op zondag 25 augustus om 9.00 uur. Het is de vierde editie van deze fietstocht langs een aantal bijzondere locaties en interessante activiteiten, gefaciliteerd door Maashorst Ondernemers. Een startbewijs kost 5 euro en is in de voorverkoop via www.maashorst-events.nl verkrijgbaar, maar ook aan de kassa op 25 augustus op de vier startlocaties.

De deelname voorziet je van een fietskaart met de route, de deelnemende partijen en een polsbandje wat voor extraatjes zorgt. Met een stempelkaartactie zijn er Maashorst arrangementen te winnen. Naast demonstraties bij Maashorst Ondernemers, fiets je ook dit jaar weer door de natuur van het OERgebied van Brabant; de Maashorst en dwars door een stal.

Startlocaties
Kies één van de volgende startlocaties: Wilskracht Stadsbrouwerij en Molen De Nijverheid in Ravenstein, Roompot Vakantiepark in Schaijk, De Pannekoekenbakker in Zeeland en Informatiecentrum Keent Brabants Landschap bij Grave/Ravenstein. Ook na een voorinschrijving, kun je de dag zelf nog bepalen waar je gaat starten met je startbewijs. De volledige uitgepijlde fietstocht is 45 kilometer lang.

Meer informatie
Inschrijven en meer informatie kan via www.maashorst-events.nl. Kijk ook op de Facebook- en Instagram-pagina van Maashorst Events.

Meer berichten