Een gedeelte van Golfbad Oss.
Een gedeelte van Golfbad Oss.

Golfbad viert 50-jarig bestaan met Feestweek voor bezoekers

Algemeen 1.241 keer gelezen

OSS | Het lesbad van Golfbad Oss werd op donderdag 12 september 1969 geopend door burgemeester Jansen. Volledig in pak werd hij door zijn wethouders het bad ingeduwd.

Nu 50 jaar later wil het Golfbad dit jubileum graag vieren met de trouwe bezoekers. Daarom organiseren ze een Feestweek van 9 tot en met 15 september. Om iedereen mee te kunnen laten vieren en niet alleen een specifieke doelgroep, krijgen alle recreatieve bezoekers in deze week 50 procent korting op hun kaartje. Abonnementhouders worden verwend in het restaurant. Zij krijgen daar na hun bezoek een kopje koffie met iets lekkers aangeboden.

Feestelijke stemming
Natuurlijk zal er deze hele week een extra feestelijke stemming zijn in het Golfbad met versieringen extra activiteiten. Zo is er een stormbaan op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag. Ook is er onder andere een kleurwedstrijd voor de zwemlesleerlingen en is er een extra bezoek van Beer Dobber bij de baby-peuterinstuif.

Dank
Algemeen directeur Peter Jongsma kijkt uit naar het 50-jarig jubileum. "We bedanken onze trouwe bezoekers voor het mogelijk maken van dit jubileum, maar met nadruk ook alle medewerkers van het Golfbad. Graag tot ziens in het Golfbad."

Meer informatie
Het Golfbad is gevestigd aan de Euterpelaan 1. Bereikbaar via (0412) 64 75 75 of e-mailadres info@golfbad.nl. Kijk voor meer informatie over het Golfbad op de website www.golfbad.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant