(Archieffoto)
(Archieffoto)

Benefiet muziekavond ten bate van KWF

Algemeen 345 keer gelezen

LITH | Kanker raakt ons allemaal. Eén op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn leven de diagnose kanker. Per jaar zijn dat ruim honderdduizend mensen. Gelukkig kan KWF Kankerbestrijding al decennialang rekenen op brede steun vanuit de samenleving. Afgelopen jaar brachten acties -groot en klein- vele miljoenen euro's op. Op zaterdag 7 september wordt in de regio Lith een muzikaal evenement georganiseerd voor datzelfde doel. Kom om 20.00 uur naar MFA De Snoeck aan het Marktplein 24 in Lith.

Op deze avond wordt er door verschillende lokale artiesten uit Maren-Kessel, Lith, Lithoijen en Oijen belangeloos een muzikaal optreden verzorgd. Een aantal daarvan hebben op één of andere manier met kanker te maken gehad, hetzij persoonlijk, of in de familie of in de kennissenkring.

Alex Thissen Tribute Band
De Alex Thissen Tribute Band (ATTB) bestaat uit drie leden die in het verleden vaak met hem muziek hebben gemaakt. Ze spelen onder meer nummers van John Denver, Simon & Garfunkel en CSN&Y.

Vocal Group Lith
Na een korte pauze is vervolgens Vocal Group Lith aan de beurt. VGL is een enthousiast koor uit Lith dat regelmatig in de regio optreedt. Met nummers van Coldplay, U2, Queen en Earth, Wind & Fire weet de dirigent met zijn koor het publiek altijd in the mood te krijgen.

Muziekmaten
Het derde optreden wordt verzorgd door de muziekmaten, een mix van de ATTB en het combo van Vocal Group Lith. Zij brengen nummers van R.E.M, de Golden Earring en De Dijk. Als laatste sluiten de Revuo's uit Lith de avond af.

Kaarten
U steunt KWF Kankerbestrijding door middel van het kopen van een entreekaart van 10 euro voor deze avond. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel. Kaartjes zijn onder andere te koop bij MFA De Snoeck en bij De Sleutel in Maren-Kessel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant