Afbeelding

Kennismakingscursussen voor basisscholieren bij verenigingen

Sport 240 keer gelezen

OSS | Het Sport Expertise Centrum (SEC) heeft in samenwerking met de Osse sportverenigingen weer een ruim aanbod aan sportcursussen weten samen te stellen. Hierdoor kunnen alle basisscholieren in de gemeente Oss snuffelen aan een sport waar zij interesse voor hebben.

Vanaf maandag 16 september kunnen de deelnemers zichzelf inschrijven voor ruim 40 verschillende cursussen. Een cursus bestaat uit minimaal 4 lessen en kost 10 euro per deelnemer. Op de website www.sport-expertise-centrum.nl is het cursusaanbod al te bekijken. Inschrijven voor cursussen kan ook op deze website, maar is pas mogelijk vanaf maandag 16 september om 12.00 uur.

Try-out Sports
Try-out Sports wordt al jaren georganiseerd door het SEC in samenwerking met de verenigingen en andere sportaanbieders. De verenigingen verzorgen de kennismakingscursussen en het SEC zorgt voor de promotie, communicatie en administratie van alle inschrijvingen. Het doel is om zoveel mogelijk Osse basisscholieren kennis te laten maken met verschillende sporten om ze zo te laten ontdekken wat ze leuk vinden, ook als ze al lid zijn van een vereniging.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant