Dennis Zeegers
Dennis Zeegers

'We willen klanten blijven bedienen en verrassen'

Zakelijk 567 keer gelezen

'Het einde van de zomer komt in zicht. Laten we hopen dat we nog een paar keer zo mogen genieten als afgelopen weekend. Wij gaan wel al een beetje denken aan het najaar en winterseizoen.

Alle bekende producten zullen vanaf eind september weer beetje bij beetje het assortiment aan gaan vullen, zoals verschillende stamppotten, erwtensoep en balkenbrij. Maar ook gaan we op zoek naar nieuwe producten, of oude bekenden in een nieuw jasje. Hierbij zullen we weer verschillende beurzen, workshops etc. bezoeken voor nieuwe inspiratie. Zo kunnen we we onze klanten goed blijven bedienen en verrassen. Ook zijn we alweer bezig met de organisatie van de proeverij eind november, welke we met het hele winkelcentrum organiseren. Dus in elke winkel zal er op een leuke manier van alles te proeven, te ruiken en te zien zijn. Dit om iedereen inspiratie op te laten doen richting de feestdagen. Wijzelf zullen op deze dag weer heerlijke wijnen laten proeven en daaromheen zullen er uit onze keuken weer diverse lekkere producten te proeven zijn. Hier zullen dan ook de nieuwe bestellijsten gepresenteerd worden. De datum kun je alvast in je agenda zetten 23 november 2019.

Dan zijn we als Winkelcentrum Ussen ook druk bezig met de festiviteiten rondom het 40-jarig bestaan van het winkelcentrum. Er staat hieromtrent in 2020 het een en ander te gebeuren waar ik nu nog niet zoveel over kan zeggen, maar dat het leuk wordt is zeker. Hou hiervoor onze Facebookpagina en Weekblad Regio Oss in de gaten, dan blijf je op de hoogte van alle festiviteiten.
Dus al met al staat er weer genoeg te gebeuren in ons altijd gezellige winkelcentrum.

We zien u graag op Winkelcentrum Ussen.'

Dennis Zeegers,
Slagerij Arie Zeegers

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant